Terugverdientijd berekenen

Heeft u meerdere offertes aangevraagd?

Ons advies is:
kijk niet alleen naar de prijs. Vergelijk zogezegd geen appels met peren, kijk goed wat aangeboden wordt en vergelijk op gelijke onderdelen en uiteraard de kwaliteit.

Bouwkundig advies

Heeft u vragen over de bouwkundige staat van uw dak? Wilt u weten of uw schuurdak of garagedak geschikt is om panelen op te plaatsen?

Wilt u advies over het verduurzamen van uw woning? Wilt u weten welke maatregelen u nog meer kunt nemen om energie te besparen?

Door vele jaren ervaring in beheer en onderhoud van woningen en utiliteitsgebouwen en de (installatie)techniek kunnen wij op de meeste vragen een gedegen en eerlijk antwoord geven. Wij gaan voor maatwerk en kwaliteit. Dat hoeft niet per definitie de duurste oplossing te zijn, in tegendeel. Wij zoeken samen met u naar partijen die bouwkundige werkzaamheden uit kunnen voeren. Neem contact met ons op als u vragen heeft.

Interesse in zonnepanelen?

Omdat wij uitsluitend maatwerk leveren willen graag eerst telefonisch contact als u interesse heeft in zonnepanelen. U vertelt ons uw wensen en wij geven aan wat wij wellicht voor u kunnen betekenen. U kunt ook een e-mail sturen naar info@teamb.nl om een belafspraak in te plannen.

Ik heb interesse en wil graag een belafspraak

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Voorkeur tijd
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.