advies

Wij bespreken eerst uw wensen en ideeën om minder afhankelijk te worden van netstroom. We kijken we naar de oriëntatie en de ligging van het dak, en naar de bezonning, dakdoorvoeren, dakkapellen, de schaduw van andere gebouwen en bomen. Dat geeft een beeld van de mogelijkheden om zonnepanelen te plaatsen. Visuele inspectie van de meterkast doen we altijd vooraf.

We bespreken ook de mogelijkheden van batterijen en de verschillende soorten energiecontracten, ook als mogelijke toekomstige uitbreiding.

Op een dak met relatief weinig ruimte kan het plaatsen van panelen toch een optie zijn, evenals plaatsen van panelen op het dak van een schuur. Wij geven u altijd een eerlijk advies.

Maatwerk

U geeft aan welke jaaropbrengst u zou wensen. Wij ontwerpen dan een oplossing die het best past op uw dak of daken. Wij kunnen daarbij kiezen uit verschillende afmetingen panelen met een vergelijkbare opbrengst per vierkante meter.

Dan bekijken welke aanpassingen in de meterkast nodig zijn. In veel gevallen vervangen we gelijk oude stoppenkasten in de meterkast. Als deze aanpassingen gelijk met de panelen worden uitgevoerd krijgt u hiervoor ook de btw terug.

U ontvangt van ons een offerte met een totaalprijs.
Aan de hand van uw huidige energieprijs was de terugverdientijd snel uit te rekenen. Helaas is dat nu veel lastiger wegens de verschillende teruglever vergoedingen die worden berekend.

Heeft u meerdere offertes aangevraagd?

Ons advies is kijk niet alleen naar de prijs. Vergelijk zogezegd geen appels met peren, kijk goed wat aangeboden wordt en vergelijk op gelijke onderdelen en uiteraard de kwaliteit.

Bouwkundig advies

Heeft u vragen over de bouwkundige staat van uw dak? Wilt u weten of uw schuurdak of garagedak geschikt is om panelen op te plaatsen?

Wilt u advies over het verduurzamen van uw woning? Wilt u weten welke maatregelen u nog meer kunt nemen om energie te besparen? 

Door vele jaren ervaring in beheer en onderhoud van woningen en utiliteitsgebouwen en de (installatie)techniek kunnen wij op de meeste vragen een gedegen en eerlijk antwoord geven. Wij gaan voor maatwerk en kwaliteit. Dat hoeft niet per definitie de duurste oplossing te zijn, in tegendeel. Wij zoeken samen met u naar partijen die bouwkundige werkzaamheden uit kunnen voeren. Neem contact met ons op als u vragen heeft.

 

Advies nodig?

Omdat wij uitsluitend maatwerk leveren willen graag eerst telefonisch contact als u adveis nodig heeft. U vertelt ons uw wensen of problemen en wij geven aan wat wij wellicht voor u kunnen betekenen. U kunt ook een e-mail sturen naar info@teamb.nl om een belafspraak in te plannen. 

Ik heb interesse en wil graag een belafspraak

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Voorkeur tijd
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.